در دانشگاه بیرجند برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین

۰۶ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۱ کد : ۳۰۱۴۲ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۱۶۸
همزمان باتشییع پیکر پاک رهبران بزرگ جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین مراسم بزرگداشتی با حضور اساتید، کارمندان، دانشجویان و مسئولان روز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ در مسجد امام صادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.
مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی داشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری مراسم محوری بزرگداشت رهبران بزرگ جبهه مقاومت در سراسر کشور، مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دانشگاهیان در این مراسم، انزجار خود از رژیم جعلی صهیونیستی و طاغوت بزرگ آمریکا به عنوان عاملان شهادت بیش از 50 هزار انسان بیگناه در غزه و عاملین شهادت رهبران جهانی مقاوت شهید سید حسن نصر الله و شهید سید هاشم صفی الدین ابراز کردند.
همچنین در این مراسم دکتر سیدمهدی حسینی از اساتید دانشگاه های تهران ضمن ایراد سخنرانی به رشادت‌ها و مجاهدتهای شهید سید حسن نصرالله و جبهه مقاومت پرداخت و گفت: مقاومت یک مکتب و جریان فکری اصیل در دنیا است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به همبستگی مردم یمن به عنوان رمز پیروزی آنها و کسب پیروزی مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت اشاره کرد و افزود: همزمان با آغاز عملیات در 7 اکتبر مسلم بود پیروزی در این نبرد توسط جبهه مقاومت حاصل می‌گردد.

آخرین ویرایش۰۶ اسفند ۱۴۰۳