دانشگاه بیرجند با اجرای خشک‌منظرسازی در محوطه‌های پررفت‌وآمد، زیباسازی و بهینه‌سازی منابع را به نمایش گذاشت

۱۲ دی ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۱ کد : ۲۹۸۸۹ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۶۷۶
دانشگاه بیرجند با اجرای خشک‌منظرسازی با استفاده از شن رنگی در محوطه‌ ورودی آزمایشگاه مرکزی و تالار ولایت زیبایی محوطه‌های دانشگاه را با صرفه‌جویی در منابع بهبود بخشید.
دانشگاه بیرجند با اجرای خشک‌منظرسازی در محوطه‌های پررفت‌وآمد، زیباسازی و بهینه‌سازی منابع را به نمایش گذاشت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، خشک‌منظرسازی در محوطه ورودی آزمایشگاه مرکزی و محوطه جنب تالار ولایت اجرا شد. دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد، دبیر کمیته معماری منظر دانشگاه، اعلام کرد که زیباسازی محوطه‌های دانشگاه در دستور کار این کمیته قرار دارد.

پس از اجرای پروژه‌هایی در سال ۱۴۰۲، از جمله منظرسازی ضلع جنوبی معاونت دانشجویی و سالن بشارت، و ورودی سلف مرکزی، امسال نیز با مساعدت ریاست دانشگاه، دو محوطه ورودی آزمایشگاه مرکزی و محوطه جنب تالار ولایت به شیوه خشک‌منظرسازی طراحی و اجرا شد.

دکتر خلیل‌نژاد افزود که محوطه‌سازی دانشکده هنر و برخی دیگر از نقاط دانشگاه نیز در ادامه این پروژه به اجرا خواهد رسید. وی با تقدیر از دکتر احمد لامعی، ریاست دانشگاه برای تأمین اعتبار این پروژه اعلام کرد که بیش از ۵ میلیارد ریال برای این دو محوطه خشک‌منظرسازی هزینه شده است. دبیر کمیته معماری منظر دانشگاه همچنین از دکتر سیدسعیدمحمدی، معاون اداری و مالی دانشگاه در حمایت از اجرای این پروژه تقدیر نمود.

در دانشگاه بیرجند، خشک‌منظرسازی با استفاده از شن رنگی انجام شد که نیاز به آبیاری کمتری دارد و به این ترتیب به صرفه‌جویی در منابع آب کمک می‌کند. همچنین با کاهش نیاز به آب، کود و نگهداری مداوم؛ هزینه‌های نگهداری فضای سبز کاهش می‌یابد. استفاده از گیاهان بومی که به شرایط آب و هوایی منطقه عادت دارند به حفظ و تقویت بوم‌سازگان محلی کمک می‌کند و طراحی‌های خلاقانه و استفاده از پوشش گیاهی در ترکیب با شن رنگی متنوع، مناظر زیبایی ایجاد می‌کند که جذابیت بصری فضای دانشگاهی را افزایش می‌دهد.

کلیدواژه‌ها: منظرسازی کمیته معماری منظر دکتر سیدمحمدرضا خلیل نژاد محوطه ولایت آزمایشگاه مرکزی محوطه سازی

آخرین ویرایش۱۲ دی ۱۴۰۳